Ondernemersverhalen pijlsweerd - oudenoord

BEDRIJVEN UTRECHT PIJLSWEERD - OUDENOORD

ALLE ONDERNEMERS IN DE BUURT

De Utrechtse buurt Pijlsweerd - Oudenoord bruist van de bedrijvigheid. Op deze pagina vind je een overzicht van een bonte verzameling ondernemingen in dit deel van Utrecht. Ontbreekt jouw bedrijf in dit overzicht? Stuur dan even een mail naar redactie@utrechtsezaken.nl We voegen je graag toe!

 
Bedrijvige buurt

bbb health boutique  

Bij bbb zorgen we ervoor dat je steeds naar de gezondste versie van jezelf toewerkt. Plan je proefles!

BELEEF KINDERCOACHING  

Coaching voor ’moeders en meiden’: omgaan met ouderschap en kind-zijn in een tijd waarin het lastig is om grenzen aan te geven...

BOTTLES & BOOZE  

Deze bijzondere slijterij in Pijlsweerd ontvangt je in sfeer en geeft je een persoonlijk fijnproevers-advies.

Bureau BvW  

Bureau BvW is het business support bureau van Bianca van Wetten. Zij geeft al meer dan 15 jaar online en offline ondersteuning, ’van website tot secretariaat’.

Camellia Discovery  

Theesommelier Eric Mahob wil met zijn onderneming Camellia Discovery thee weer terug op de kaart zetten. Zo geeft hij onder meer workshops en proeverijen.

CITYSPA SERVAAS  

Servaas Hair Beauty is een uniek totaalconcept in het centrumgebied van Utrecht. Kapsalon en beatysalon in één.

CREATIEF BEDRIJVENCOMPLEX DE KLOMPENFABRIEK  

Creatief bedrijvencomplex De Klompenfabriek aan de Weerdsingel WZ in Utrecht herbergt een groot aantal talentvolle zzp’ ers.

CYCLE WORKS  

The coolest bikeshop in Utrecht: Cycle Works is het adres voor reparatie en onderhoud van jouw dierbare tweewieler...

Ddadi café restaurant  

Café restaurant Ddadi is gevestigd in een mooi paviljoen midden in het buurtje Zijdebalen, achter de Oudenoord. Voor een kopje koffie, ontbijt, lunch en diner in een Mediterrane sfeer. 

DE FIETSKOERIER UTRECHT  

De Fietskoerier Utrecht haalt en brengt al je pakketten, duurzaam én persoonlijk.

Dental Clinics Utrecht Oudenoord  

Uw tandarts in Utrecht Noordoost voor complete mondzorg voor het hele gezin. Ook voor mondhygiëne en kindertandverzorging.

DIAMANTWEG BOEDDHISME  

Meditatiecentrum Utrecht biedt toegang tot boeddhistische lessen en meditaties voor het dagelijks leven. Je bent van harte welkom!

DRESSME CLOTHING  

Je eigen t-shirts of gadgets laten bedrukken, maar dan goedkoop en betrouwbaar.

echtWaar  

echtWaar is een sociale onderneming: mensen met afstand tot de arbeidsmarkt maken hier het mooiste keramiek en textiel - dat zijn weg vindt naar diverse verkoopadressen.

EKKO  

Ontdek de nieuwste acts en kom dansen in EKKO. Bekijk onze agenda. DJ’s & Dansavonden. Utrecht. Ontdek nieuw talent.

EMIEL ELGERSMA  

Emiel Elgersma maakt video’s en web-documentaires voor maatschappelijke organisaties die hun boodschap krachtig willen overbrengen.

Eva van Manen - muzikant, producer en theatermaker  

Eva van Manen is muzikant, producer en theatermaker. Ze vertelt graag verhalen die uit het leven gegrepen zijn. Als maker/resident bij Het Huis Utrecht duikt Eva van Manen in de culturele diversiteit van steden. 

FIG - Food & Gym Bar  

FIG - Food & Gymbar is een uniek concept aan de Kaatstraat, waarbij je een gezonde workout kunt combineren met gezond en lekker eten. Een restaurant en sportschool in één dus. Op de menukaart lees je welke gerechten het beste aansluiten bij de workout die je net hebt gedaan.

FIT FOR FREE OUDENOORD  

Sportschool Fit For Free Utrecht Oudenoord is hét fitnesscentrum in Utrecht, waar je op de manier kan sporten die bij jou past.

FYSIOTHERAPIE WEERDSINGEL  

Fysiotherapie Weerdsingel is de praktijk voor algemene en gespecialiseerde fysiotherapie, training en oefentherapie.

GEERTJE DEKKERS  

Geertje Dekkers is wetenschapsjournalist, publicist en historicus.

GRACHTENKAPPER  

Grachtenkapper en haarstyliste Marjolijn Duermeijer knipt je - als het weer het toelaat - aan de gracht - met uitzicht op Pijlsweerd.

Greetings from Utrecht  

Greetings from Utrecht! Ga mee op ontdekkingsreis door onze prachtige Domstad en beleef deze door de ogen van de mensen die er al jaren wonen.

HET HUIS UTRECHT  

Het Huis Utrecht is een huis voor makers en nieuwe ideeën. Het biedt makers en andere creatieven een plek en begeleidt hen in de groei van hun plannen.

Huisartsenpraktijk Weerdsingel  

Huisartsenpraktijk Weerdsingel in Utrecht.

HKU Media  

HKU Media aan de Oudenoord 700 is een opleiding van de HKU die studenten opleidt tot professionals in het vertellen en presenteren van kritische, artistieke en indringende verhalen.

INGRID MAAIJWEE - HERBESTEMMING, RESTAURATIE EN BOUWHISTORIE  

Architect en bouwhistoricus Ingrid Maaijwee werkt vanuit De Klompenfabriek aan projecten op het gebied van herbestemming, restauratie en bouwhistorie. 

Jelle Staleman  

Jelle Staleman is gediplomeerd berg- en skigids en organiseert beklimmingen en skireizen en geeft lezingen en presentaties.

JESSIE & REZA  

Een tapijt is als kunst op de vloer. In de webshop van Jessie & Reza vind je de mooiste perzische tapijten.

Kattentrimsalon Jack  

Kattentrimsalon Jack is gespecialiseerd in het professioneel trimmen van katten. Eigenaar Ursula Denekamp is thuis in het zorgvuldig en liefdevol knippen, plukken, uitdunnen en scheren.

LiveBuild  

De ’ondernemende idealisten’ van LiveBuild zetten zich in voor zelfstandige waterprojecten in Kameroen én importeren koffie en cacao uit dit land.

LOU OUDENOORD  

LOU Oudenoord is een creatieve broedplaats en bedrijfsverzamelgebouw in Utrecht.

MENEER PEER  

Hapjes en drankjes in huiselijke sfeer: Meneer Peer, de gezelligste huiskamer aan de Bemuurde Weerd. 

Mirjam Bedaf  

Heb je een ervaren freelance journalist met kennis over medische wetenschap, gezondheid en voeding nodig? Ik ben de freelance medisch journalist die je zoekt!

NADINE VAN DEN BERG  

Nadine van den Berg is een freelance fotograaf uit Utrecht gespecialiseerd in portret, interieur, architectuur.

Nivel  

Nivel verbindt: betere zorg voor en met mensen met beperkte gezondheidsvaardigheden. Nivel verbindt: leren van big data met innovatieve methoden.

O-BUREAU  

O-bureau is een conceptbureau waar we elke dag ideeën bedenken waarmee we onze klanten laten vlammen.

Ontwerpstudio Leonie Brinks  

Landschapsontwerper Leonie Brinks ontwerpt persoonlijke herdenkingsplekken, als blijvend mooie herinnering voor de nabestaanden.

PAAR PHOTOGRAPHY  

Striking images. Fashion, Commercial & Portrait.

CONCEPTBUREAU SELLI  

Utrechts conceptenbureau Selli voor karaktervol ondernemens, merken met een persoonlijk tintje. 

Psychologen Weerdsingel  

Deze psychologen-praktijk in Utrecht is gericht op psychologische (eerstelijns) begeleiding, psychotherapie en coaching.

Reflex Training Utrecht  

Zelfverdediging voor iedereen die fit, gezond en veilig wil blijven. Krav Maga Self Defense lessen, StikeFit Bokszak trainingen en personal training op alle niveaus.

RIGAKIS  

Rigakis is één van de eerste Griekse speciaalzaken van Nederland. Je vindt Rigakis in hartje Pijlsweerd aan de Amsterdamsestraatweg.

Rocycle Studios  

Bij Rocycle aan de Kaatstraat train je in een donkere ruimte op up-tempo muziek. Na een fietstraining van nog geen uur voel je je weer als herboren. 

ROEL SLOOTMAN  

Roel Slootman is componist en geluidsdesigner.

ROSE & VANILLA  

Zin in gluten-en lactosevrije lekkernijen? Of op zoek naar vegan gebak? Bezoek dan eens Rose&Vanilla in Utrecht.

SPEELTUIN NOORDSE PARK  

Speeltuin Noorde Park is een groene oase in de Utrechtse buurt Pijlsweerd. Met veel speelmogelijkheden, activiteiten en een belangrijke buurtfunctie.

Tim de Hullu - De Biograaf  

Journalist Tim de Hullu werkt vanuit LOU Oudenoord aan het schrijven van authentieke levensverhalen. ’Je leven in een boek’ dus. Ook geeft Tim workshops die je helpen bij het zelf schrijven van je biografie.

Tweelingglas  

Tweelingglas is dé glasspecialist in Utrecht. Wij zijn optimaal gespecialiseerd in sierglas, spiegels, vlakglas, veiligheidsglas, hardglas en isolatieglas!

Urban Pilots | Placemaking  

De nieuwe stad is het werkveld van Urban Pilots, een bureau van Henri van der Vegt (1962) en Marijke Orthel (1965). Die is ons vertrekpunt voor een gezonde groei van de stad.

 

Wawollie Kringloop  

Dit filiaal van kringloopwarenhuis Wawollie aan de Amsterdamsestraatweg 67A verrast je met de mooiste goederen voor hergebruik.

Xango Music  

’Local music from all over the world’: Xango Music is distributeur van wereldmuziek voor de Benelux en verkoopt via de webshop cd’s en lp’s over de hele wereld.

Zonder Omhaal  

Journalist/tekstschrijver. Sinds 2009 werkt hij ook als fotograaf. De combinatie van tekst en beeld is een uitkomst voor opdrachtgevers die het simpel willen houden, maar wel kwaliteit vragen.

overzichtspagina’s met winkels, makers & zzp’ers uit de buurt

ZZP’ers Klompenfabriek

De Klompenfabriek herbergt een kleurrijk aanbod van talentvolle zzp’ers.

ZZP’ers LOU Oudenoord

LOU Oudenoord is een creatieve broedplaats en bedrijfsverzamelgebouw.

Makers Het Huis

Het Huis geeft als werkplaats voor de podiumkunsten ruim baan aan artistiek onderzoek en experiment. 

Winkeliers Amsterdamsestraatweg

Overzicht van alle winkeliers, aangesloten bij de winkeliersvereniging #ASW030 (tussen Paardenveld en Marnixlaan) en actuele evenementen.

Utrechtse Zaken is tot stand gekomen met financiële ondersteuning van het Ondernemersfonds Utrecht