Ondernemersverhalen pijlsweerd - oudenoord

BEDRIJVIGE BUURT BORREL

LEUKSTE NETWERKBORREL VAN UTRECHT

De ’Bedrijvige Buurt Borrel’ is een initiatief van Utrechtse Zaken met als doel ondernemers en andere initiatiefnemers in Pijlsweerd - Oudenoord met elkaar te verbinden. Deze inspirerende en gezellige borrel vindt iedere keer op een bijzondere locatie binnen dit gebied plaats. Een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om zo nieuwe contacten te kunnen leggen.
 
Een begrip in de buurt
De ’Bedrijvige Buurt Borrel’ van Utrechtse Zaken is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de buurt. Dit is de plek waar je je collega-ondernemers kan ontmoeten, waar je bekenden terugziet en waar je nieuwe contacten kan leggen. Dit evenement past precies in de doelstelling van Utrechtse Zaken: het verbinden van ondernemers en andere initiatiefnemers uit de buurt Pijlsweerd - Oudenoord.

Sta jij al op de lijst?
We nodigen je graag uit voor de eerstvolgende Bedrijvige Buurt Borrel. Vul even je gegevens in op het formulier hieronder. Zodra we weer een nieuwe netwerkborrel organiseren, ontvang je dan van ons een uitnodiging!

Nieuwe locaties
Voor de ’Bedrijvige Buurt Borrel’ kiezen we steeds weer nieuwe locaties in de buurt. Eerder waren we te gast in Het Huis, De Klompenfabriek en LOU Oudenoord. Heb jij ook een locatie waar we onze netwerkborrel een keer kunnen houden? Laat het ons weten!

 

 

 

 

 

 

 

JA, NODIG MIJ UIT VOOR DE EERSTVOLGENDE BEDRIJVIGE BUURT BORREL


man   vrouw


ja   nee

* Ik geef toestemming om mailings te ontvangen over de bedrijvige Buurt Borrel en actuele berichtgeving over en van Utrechtse Zaken.

 
Utrechtse Zaken is tot stand gekomen met financiële ondersteuning van het Ondernemersfonds Utrecht