Ondernemersverhalen pijlsweerd - oudenoord

MAGAZINE UTRECHTSE ZAKEN

EEN BLAD VOL BEDRIJVIGHEID

Utrechtse Zaken is er niet alleen online, maar ook als magazine, boordevol verhalen over bedrijvigheid in de Utrechtse buurt Pijlsweerd - Oudenoord. Met inspirerende artikelen, actuele ontwikkelingen, bevlogen portretten en interessante weetjes op het gebied van ondernemerschap in dit veelzijdige en bedrijvige stukje Utrecht boven de singels.

 

Nieuwste magazine in de maak
De derde editie van het gedrukte magazine Utrechtse Zaken verschijnt begin 2019 en belooft weer een verrassend veelzijdig beeld te geven van bedrijvigheid in Pijlsweerd - Oudenoord. Ook met deze editie laten we de regio Utrecht weer kennismaken met bevlogen ondernemers, bijzondere verhalen en interessante initiatieven in deze buurt. Het magazine brengt niet alleen ondernemers dichter bij elkaar, het is ook een hoogwaardig promotiemiddel om weg te geven aan de eigen relaties.

‘ons magazine brengt ondernemers dichter bij elkaar én is een mooi visitekaartje voor DE bedrijven in pijlsweerd’

Gratis verspreid
De gedrukte editie van Utrechtse Zaken wordt verspreid over alle ondernemers* binnen het verspreidingsgebied. Ondernemers met een winkel of publieke functie ontvangen meerdere uitdeelexemplaren om gratis mee te geven. Daarnaast wordt het blad verspreid via o.a. wachtkamers, sportscholen, horeca, vergader-, werk- en ontmoetingsruimten in de regio Utrecht.

* Op basis van de gegevens van het Ondernemersfonds Utrecht.

Waar en hoe verkrijgbaar
Ons nieuwste gedrukte magazine verschijnt begin 2019 in een oplage van 2.500 expl. en ligt gratis voor je klaar op locaties door de hele buurt en in de regio. Eerdere edities kan je hieronder aanklikken.

Je kan er doorheen bladeren of de magazines downloaden als pdf.

Utrechtse Zaken is tot stand gekomen met financiƫle ondersteuning van het Ondernemersfonds Utrecht