Ondernemersverhalen pijlsweerd - oudenoord

MAGAZINE UTRECHTSE ZAKEN

EEN BLAD VOL BEDRIJVIGHEID

Utrechtse Zaken is er niet alleen online, maar ook als magazine, boordevol verhalen over bedrijvigheid in de Utrechtse buurt Pijlsweerd - Oudenoord. Met inspirerende artikelen, actuele ontwikkelingen, bevlogen portretten en interessante weetjes op het gebied van ondernemerschap in dit veelzijdige en bedrijvige stukje Utrecht boven de singels.

 

Nieuwste magazine nu verkrijgbaar
De derde editie van het gedrukte magazine Utrechtse Zaken is verschenen en ligt sinds maart 2019 overal voor je klaar: in de buurt en in de regio Utrecht. Met mooie verhalen over bedrijvigheid, cultuur, crowdfunding, herbestemming en veel meer. Pak ‘m mee in je favoriete café, blader ‘m door bij je tandarts of lees ‘m lekker thuis. Digitaal kan trouwens ook: je vindt het magazine verderop op deze pagina.

‘ons magazine brengt ondernemers dichter bij elkaar én is een mooi visitekaartje voor DE bedrijven in pijlsweerd’

Gratis verspreid
De gedrukte editie van Utrechtse Zaken wordt in een oplage van 2.500 expl. verspreid over alle ondernemers* binnen het verspreidingsgebied. Ondernemers met een winkel of publieke functie ontvangen meerdere uitdeelexemplaren om gratis mee te geven. Daarnaast wordt het blad verspreid via o.a. wachtkamers, sportscholen, horeca, vergader-, werk- en ontmoetingsruimten in de regio Utrecht.

* Op basis van de gegevens van het Ondernemersfonds Utrecht.

Direct lezen
Bekijk nu de nieuwste Utrechtse Zaken (of één van de eerdere edities). Je kan er doorheen bladeren of de magazines downloaden als pdf.

Utrechtse Zaken is tot stand gekomen met financiƫle ondersteuning van het Ondernemersfonds Utrecht