Ondernemersverhalen pijlsweerd - oudenoord
Verhalen overzicht

ONLINE TAPIJTGALERIE

Jessie & Reza: thuis in tapijten

Als je online je perzische tapijt bestelt, verwacht je geen medewerker die persoonlijk bij jou langs komt om samen het mooiste tapijt uit te kiezen. Maar dat is wél de service van Jessie & Reza, tapijtspecialisten in Pijlsweerd.

Datum: Jaargang 01 | Nummer 01
Tekst: Amanda Verdonk
Beeld: Jessie & Reza

 
Delen
Jessie & Reza tapijt

Een kleurrijk Perzisch tapijt fleurt elk interieur op. Of kies je juist voor een klassiek sereen tapijt? Vanuit de Bemuurde Weerd runnen Jessie & Reza hun online galerie voor Perzische tapijten.
Een modern ogende webshop met mooie, kunstzinnige foto’s. Jessie, de eigenaresse van de website, biedt de service om persoonlijk bij de klant langst te komen met verschillende tapijten. Samen met de klant kijkt zij welk tapijt het beste in het interieur past. Volgens Jessie passen Perzische tapijten in elk interieur: ‘Bijzondere kleurstellingen en designs voegen iets speciaals toe aan een modern interieur, of maken een klassiek interieur compleet.’
Jessie & Reza selecteren tapijten op basis van kwaliteit, originaliteit en creativiteit, vanuit hun passie voor de Perzische cultuur. Alle elementen worden op natuurlijke wijze en met de hand gemaakt. Van het selecteren van de witste schapenwol, tot het kleuren van de wol en het knopen van de designs. Ook voor kussens en poefen in Perzische stijl kun je in de webshop terecht.

Bemuurde Weerd wz 6 bis

Utrechtse Zaken is tot stand gekomen met financiƫle ondersteuning van het Ondernemersfonds Utrecht