Ondernemersverhalen pijlsweerd - oudenoord
Verhalen overzicht

Lekker eten om de hoek

Support Your Locals

De coronacrisis duurt nu al meer dan 9 maanden. En vooral voor de horeca zijn het zware tijden. De restaurants moeten gesloten blijven en dat zal ook nog even duren. Toch komt bij menigeen het ondernemerschap naar boven en ontstaan er allerlei initiatieven om de lekkerste gerechten toch aan de man te brengen.

Bestel daarom eens bij je favoriete restaurant. Om je een beetje op weg te helpen, heeft Utrechtse Zaken een overzicht gemaakt van wat er in Pijlsweerd- Oudenoord allemaal af te halen of te bezorgen is. Support your locals. Dat wordt smullen.

Datum: 18 december 2020
Tekst: Redactie, Ingrid Sterrenburg
Beeld: Nadine van den Berg en restaurants

 
Delen

Support your locals. Dat wordt smullen!

Krishna Vilas

Traditional South Indian Vegetarian Cuisine

Een jaar geleden opende Krishna Vilas haar deuren aan de Kaatstraat. Door de coronacrisis kun je niet meer op bezoek komen, maar niet getreurd. Je kunt deze vers gemaakte gerechten wel afhalen of laten bezorgen. Zo kun je er thuis een Indiase belevenis van maken. Via de website van Krishna Vilas kun je bestellen.

 

Kaatstraat 1, 3513 BV Utrecht
0302688304 / 0642176867
https://krishnavilas.com/utrecht-pick-up
utrecht@krishnavilas.com
Afhalen en bezorgen

Café-restaurant Ddadi

Koffie, zoet, mediterrane keuken

Ook nog maar net open is café-restaurant Ddadi midden in de wijk Zijdebalen. Normaliter kun je hier de hele dag terecht. In de ochtend voor je cappuccino en in de middag en avond voor eerlijke mediterrane gerechten. Ontbijt, lunch en diner staan nog steeds klaar, maar dan om af te halen. En bestel ook eens de met verse producten bereide tajine.

Jongeneelwerf 28, 3513 DD Utrecht 0626396791
https://www.ddadi.nl
info@ddadi.nl
Afhalen

Rose & vanilla

Zoete lekkernijen

Verras en verwen iemand met een taartje. Alle cakes en taarten van Rose & vanilla zijn gluten- en lactosevrij en ambachtelijk gemaakt met de beste biologische ingrediënten. En wat zo fijn is, alle producten kunnen nu ook thuisbezorgd worden. Dus is er één jarig, verdient iemand wat extra liefde of wil je er thuis een feestje van maken, loop dan even door de menukaart van Rose & vanilla. Alleen al bij het lezen loopt het water je in de mond. En heb je speciale wensen? Laat het weten, dan houden ze bij de bereiding daar rekening mee.

Amsterdamsestraatweg 13, Utrecht
0643985444
https://www.roseandvanilla.nl
daphne@roseandvanilla.nl
Afhalen en bezorgen

 

Restaurant Syrian House

Syrische keuken

Sinds kort is Utrecht een Syrisch restaurant rijker. Restaurant Syrian House biedt een verscheidenheid aan gerechten uit het Midden-Oosten. De gerechten worden bereid met verse ingrediënten en de verse kruiden en specerijen maken het rijk van smaak. Bovendien zijn alle etenswaren en gerechten halal. De wraps, broodjes, mazza’s en de schotels zijn divers. Je kunt ze afhalen of thuis laten bezorgen. Daar moet wat lekkers tussen zitten.

Oudenoord 613, 3513 EP Utrecht
0638331714 / 0633980077
info@syrianhouse.nl
https://www.syrianhouse.nl
Afhaal en bezorgen

 

 

Restaurant Gys

100% biologisch vegan & vegetarisch comfortfood

Gys houdt van comfortfood. Alles wat zij serveren is 100% biologisch, veganistisch of vegetarisch en glutenvrij. Ze hebben er hun missie van gemaakt om steeds spannende veganistische klassiekers, heerlijke glutenvrije desserts en verassend ’real food’ te blijven ontwikkelen dat je smaakpapillen, de planeet en je lichaam gelukkig zal maken. Krijg je al trek? Loop langs of laat iets lekkers bezorgen

Amsterdamsestraatweg 113, 3513 AC Utrecht
0306338457
http://gysutrecht.nl
Afhalen en bezorgen – ontbijt, lunch en avondeten

 

 

 

 

Het Muzieklokaal

vegetarisch huisgemaakt en vers

Bij Het Muzieklokaal maken ze heel concreet wat ze moeten verkopen om te kunnen overleven. En dat zijn 250 maaltijden per week! Je kunt de vers gemaakte gerechten afhalen van donderdag t/m zondag. Daarvoor krijg je een hartverwarmende, vegetarische, betaalbare en gezonde hap. Maar let op! In december is Het Muzieklokaal dicht. Vanaf januari gaan de deuren weer open om de 250 maaltijden over de toonbank te laten gaan.

Bemuurde Weerd OZ 13, 3514 AN Utrecht
0307210831
http://hetmuzieklokaal.nl
http://hetmuzieklokaal.nl/to-go-muziekloket/
Afhalen

 

 

 

 

Restaurant Blij

Gemengde keuken

Laat de gerechten van restaurant Blij bij je thuisbezorgen. Daar word je toch… vrolijk van? Via de website van restaurant Blij kun je een 3 gangen menu met 12 verschillende, halve gerechten bestellen. Dubbel zo lekker! Voor de feestdagen hebben ze speciale kerstmenu’s en gourmetpakketten.

Brugstraat 2, 3514 BC Utrecht
0302713080
Blij.utrecht@gmail.com
https://www.restaurantblij.nl

Bestel via de website
https://www.restaurantblij.nl/bestellen/
Bezorgen


Meneer Peer

Koffie, zoete en hartige lekkernijen

De dames van Meneer Peer hebben de to-gokraam weer staan en hebben er zin in om voor jullie lekkere broodjes, taartjes en koffies te maken! Ze vinden het fijn dat ze op deze manier iedereen kunnen blijven zien en voorzien van iets lekkers. Aan alle thuiswerkers doen ze de oproep om goed aan jezelf te denken en lunchen moet je toch! Alles van de menukaart kan makkelijk worden meegenomen! Als je van tevoren bestelt, zorgen zij dat het klaarstaat. Bekijk de to-gokaart op de website.

Bemuurde Weerd Oostzijde 36, 3514 AP Utrecht
0302102476
https://www.meneerpeerutrecht.nl
info@meneerpeerutrecht.nl
Afhalen

Bekijk en Download Support your locals.
Lekker handig alles bij elkaar!

Utrechtse Zaken is tot stand gekomen met financiƫle ondersteuning van het Ondernemersfonds Utrecht