Ondernemersverhalen pijlsweerd - oudenoord
Verhalen overzicht

Website ondernemers Pijlsweerd

Utrechtse Zaken nu ook online

Dat Pijlsweerd-Oudenoord een eigen magazine verdient, vonden we jaren geleden al. Hier, net boven de Utrechtse singels, geven ondernemers al eeuwenlang de buurt een heel eigen karakter. Van de zijdefabriek en bakkerijen van vroeger naar de bedrijven, detailhandel en zzp’ers van nu. Mooie verhalen, interessante weetjes en nieuwe ontwikkelingen – we bundelden onze talenten en inmiddels rolden de eerste gedrukte edities van Utrechtse Zaken van de persen.

Datum: 26-09-2018
Tekst: Peter Bronsgeest
Beeld: Selli

 
Delen
Pijlsweerd

Met trots en enthousiasme presenteren we vanaf nu Utrechtse Zaken ook online!

Maar we vonden al die tijd ook dat die ondernemersverhalen een online platform verdienen. Om nog meer mensen te kunnen bereiken, om nog meer verhalen te kunnen vertellen en als extra etalage voor al die bevlogen ondernemers die van Pijlsweerd-Oudenoord zo’n bijzonder buurtje maken.

Altijd in de buurt
Met dank aan het Ondernemersfonds Utrecht is ook deze wens werkelijkheid geworden: met trots en enthousiasme presenteren we vanaf nu Utrechtse Zaken ook online. Met het mooiste uit het magazine plus steeds weer nieuwe verhalen over dit buurtje vol bedrijvigheid. Utrechtse Zaken: altijd in de buurt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utrechtse Zaken is tot stand gekomen met financiƫle ondersteuning van het Ondernemersfonds Utrecht